קרקעות למכירה – השקעה חכמה לעתיד בטוח

תוכן עניינים

זה לא סוד וכולם כבר יודעים, עליית מחירי הדיור והמשכנתאות גורמות לישראלים רבים לחפש אפיקי השקעה חדשים. מבין האפשרויות, קרקעות למכירה הולכות ותופסות מקום של כבוד כהזדמנות כלכלית של ממש. השקעה בקרקע ובפרט בקרקע הממוקמת באזורים הנמצאים בשלבי פיתוח היא בעלת פוטנציאל השבחה ניכר לצד דרישת הון התחלתי נמוך יחסית. גם אתם מחפשים קרקע להשקעה? הגעתם אל המקום הנכון.

קרקעות למכירה – עולם שלם של יתרונות

לא מעט אנשים תוהים מדוע דווקא קרקע מושכת אליה משקיעים. התשובה היא בשל מספר יתרונות מהותיים. ראשית, ההון העצמי הנדרש לרכישת קרקע נמוך משמעותית מזה הנדרש עבור דירה מה שהופך את ההשקעה לנגישה יותר לקהל הרחב. שנית, פוטנציאל התשואה יכול להיות גדול מאד, במיוחד בקרקעות המיועדות להפשרה באזורים מתפתחים. עם שינוי הייעוד וקבלת אישורי בנייה, ערך הקרקע יכול לזנק. בנוסף, השקעה בקרקע מציעה גמישות רבה במימוש הרווחים ואף ניתן למכור את הקרקע לאחר השבחתה, להמשיך ולהחזיק בה לטווח הארוך או לבנות עליה בעתיד. בדומה לנכסי נדל"ן אחרים קרקעות למכירה מהוות הגנה יעילה מפני אינפלציה שכן ערכן נוטה לצמוח לאורך זמן, בפרט באזורים המבוקשים.

אילו סוגי קרקעות אפשר לרכוש להשקעה?

שוק הקרקעות בישראל מציע מגוון רחב של אפשרויות, כשכל אחת מהן מתאימה לאסטרטגיית השקעה שונה:

  • קרקעות מופשרות לבנייה – הן הבחירה הבטוחה ביותר. ייעודן כבר אושר לבנייה והן מאפשרות התחלה מיידית של פרויקטים. יחד עם זאת, מחירן גבוה יותר ופוטנציאל ההשבחה שלהן מעצם היותן מוכנות נמוך יחסית.
  • קרקעות המצויות בהליכי הפשרה – אלו קרקעות שהינן לרוב חקלאיות במקורן ונמצאות בתהליך של שינוי ייעוד לבנייה. הן מציעות איזון בין מחיר אטרקטיבי לפוטנציאל השבחה גבוה, אך חשוב לזכור כי הליכי הפשרה יכולים להימשך זמן רב וכרוכים באי ודאות בירוקרטית.
  • קרקעות חקלאיות – אלו קרקעות אשר ייעודן הנוכחי הוא חקלאות בלבד. יש להן פוטנציאל תשואה גבוה מאד אך לצד הסיכון הגבוה ביותר. ערכן נמוך משמעותית, אך השבחתן תלויה בשינוי ייעוד עתידי שאינו ודאי ויכול גם הוא להימשך שנים רבות. הבחירה בסוג הקרקע תלויה באופי המשקיע, בטווח הזמן הרצוי למימוש הרווחים ובנכונותו לקחת סיכונים.

כך תדעו להשקיע באופן חכם ובטוח

בחירת הקרקע הנכונה דורשת בדיקות מעמיקות. ודאו את הבעלות על הקרקע והאם היא נקייה משעבודים או עיקולים. בדקו את תוכניות המתאר החלות על הקרקע ואת הסיכוי לשינוי ייעודה בעתיד. העריכו את סביבת הקרקע ואת פוטנציאל ההתפתחות של האזור כולו. ולבסוף, ההמלצה החשובה מכל, הסתייעו באנשי מקצוע מנוסים. הצוות המקצועי של קושאן שיש לו ניסיון עשיר בתחום, עורך דין המתמחה במקרקעין ושמאי מקרקעין יסייעו לכם בבדיקת כל ההיבטים המשפטיים והכלכליים, וימנעו הפתעות לא נעימות. השקעה נכונה עם ליווי מקצועי מתאים תניב לכם את התוצאות הטובות ביותר.

* כל האמור באתר הוא מידע כללי בלבד ואין לראות בו ייעוץ. אנחנו לא יועצי השקעות, סוכני ביטוח או יועצי פנסיה, אנחנו כן אוהבים שלאנשים יש יותר כסף פנוי ושמחים לעזור בזה.

תמונה של שיתופי פעולה

שיתופי פעולה

זה המקום לפרסם תוכן שיווקי בתשלום. לפרסום וקישורים צרו קשר: lior@lior-shapira.co.il

לקריאה נוספת

להתפרנס מפוקר באינטרנט
שיתופי פעולה

עד כמה משחקי פוקר יכולים להיות רווחיים והאם אפשר להפוך פוקר מקוון למקור הכנסה?

כמה אפשר להרוויח ממשחקי פוקר אינטרנטיים, האם פלטפורמת GGPOKER יכולה להיות מקור הכנסה בלעדי שלכם, ומה חשוב לדעת לפני שמתחילים לשחק עם כסף אמיתי בזירה האינטרנטית

קריאה נוספת >>
הסכם מייסדים
שיתופי פעולה

הסכם מייסדים לסטארט-אפ

כאשר מקימים סטארט-אפ, אחד השלבים החשובים ביותר הוא יצירת הסכם מייסדים. הסכם זה משמש כבסיס לפעילות החברה ומגדיר את הזכויות, החובות והיחסים בין המייסדים. ללא

קריאה נוספת >>

המלצה מסחרית לעזרה הדדית

לפתיחת חשבון מסחר באקסלנס טרייד שדורשים את ההון הכי נמוך לפתיחת תיק (20K). אני אשמח שתפתחו אותו דרך הקישור שלי. כשנרשמים דרכי מקבלים, חוץ מכל ההטבות למצטרפים חדשים, גם 100 ש"ח מתנה. להצטרפות

הצטרפו לניוזטר

ותקבלו המלצות קריאה שישפרו לכם את החיים, הבטן והכיס. תדירות נמוכה וקארמה טובה מובטחים.

המלצות קריאה

אולי תאהבו גם

מאמר אקראי מהאתר. גלו משהו חדש!

להגדיל חסכון ב-5 צעדים פשוטים

1. מלאו את הפרטים
2. פתחו קופת גמל להשקעה או קרן השתלמות עם הטבה בדמי הניהול
3. בנו את התמהיל המתאים לכם ביותר בעזרת היועצים של טרפז פיננסים
4. הפקידו כסף עד סוף השנה
5. הגדילו את החסכון שלכם.

ימים
שעות
דקות
שניות

עד סוף השנה

* ההטבה גם לשכירים וגם לעצמאים
** ההטבה ללא עלות מעבר לדמי הניהול

ב-31.12 נגמרת שנת המס וההפקדה מתאפסת. חבל לפספס שנה.

עוסקים פטורים? חושבים על פתיחת עוסק?

ניהול עוסק לעצמאים מתחילים