כנאפה זה טעים. מצאי מתכון טוב, שדרגתי אותו קצת ואני מעלה לכם את השדרוגים שלי לכנאפה. אם כבר כולם מבשלים ומעלים כל היום כי מה יעשו שחגים וסגר, הריני תורמת את השנקל שלי בתחום:
- כנאפה זה טעים.
- זאת האופנה ארתור, כולם עושים את זה.
- כלומר, כל מי שלא יודע לאפות מקרונים או לחם מחמצת או לסדר ארונות.
- המתכון לכנאפה הוא מהבלוג של חן קורן, שאני אמנם לא מכירה אבל זה יופי של בלוג וכי זאת היתה אחת התוצאות הראשונות שעלו לי בגוגל ואני אוהבת לקרוא מתכונים מבלוגים ולא מאתרים גדולים. יש שם יותר נשמה.
- קחו יום מתיש שאתם רוצים שישתפר וגשו למלאכה.
- סימנים שהסגר משפיע עליכם: אתם מחליטים להעניק שם למחבת שהולכת לשמש אתכם לכנאפה.
- השם הנבחר: ארצ'י האריסון המחבת.
- מבעוד מועד, הוסיפו לרשימת הקניות את המצרכים שמופיעים במתכון ואין לכם בבית. אחרי שהקניות יגיעו – גלו ששכחתם לבקש חמאה.
- שלחו מישהו, בלי שמות, לקנות חמאה.
- כשהוא חוזר עם חמאה מלוחה – חייכו בהבנה, הכניסו למקרר והשתמשו בשמן קוקוס.
- הכינו סירופ סוכר. אפשר להשתמש בחצי מכמות הסוכר במתכון.
- למרות שזה לא מופיע במתכון, לסירופ הסוכר המוכן הוסיפו טיפה-שתיים של תמצית מי זהר (או יותר מזה אם אלו מי זהר מאמעש ולא תמצית). תודו לי אחר כך.
- כשתניחו את מי הסוכר שלכם להצטנן, תגלו שמישהי, בלי שמות, שמה את סיר מי הסוכר שלכם בכיור לצד הכלים המלוכלכים.
- חטפו התקף לב ואז תסתכלו שוב: לא רק שההיא-שאין-לה-שם לא שפכה את מי הסוכר מהסיר לכיור, גם שום דבר לא נגע לא בסיר ולא במי הסוכר – ואפשר להשתמש בהם.
- ברכו שעשה לכם נס במקום הזה והמשיכו במלאכת הכנאפה.
- כשהכנאפה מוכן, צאו במחול מחניים. אבל לא עם המחבת ביד. זה חם וכבד.
- בתיאבון.
ועוד כמה שדרוגים
- מי זאהר בסירופ הסוכר לכנאפה
- אם אין לכם מספיק כדורי מוצרלה במים – אפשר להוסיף גבינה ניירטלית אחרת כמו שמנת חמוצה, טברוג וכו'.
- קצת הל בתוך תערובת הגבינה