את כל המתכונים פה אפשר לאכול בגדול עם כל סוג נודלס שאתם אוהבים: אטריות אורז דקות או עבות, אטריות סובה, אטריות ביצים אטריות זכוכית ועוד.
נודלס עם חמאת בוטנים
מנה שכדאי לאכול בטמפרטורת החדר, להכין ולאכול על המקום. אפשר גם לשמור את האטריות והרוטב בנפרד ולאחד רק ברגע האכילה.
6 כפות סויה, חמאת בוטנים לפי העין, קצת מים לדילול, שום, ג'ינג'ר. לערבב הכל ביחד. חמאת בוטנים מתנהגת כמו טחינה וכשמערבבים אותה עם מים המרקם שלה משתנה.
להגשה כדאי להוסיף מלא בצל ירוק, אפשר גם כוסברה לחובבים.
קרם קוקוס-קארי-סויה
קרם קוקוס בקרטון טעים לי יותר מקרם קוקוס בפחית, אבל מה שיש – עובד.
לבשל את האטריות ולהוסיף אותן לרוטב שמבוסס על קרם קוקוס, אבקת קארי בנדיבות ורוטב סויה. אפשר להחליף את אבקת הקארי גם במשחת קארי.
הפרופורציות הן לפי הטעם, אני אוהבת שהטעמים חזקים.